sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Datorie la mine

Azi m-am plimbat cu roleleeeeee.Yuhuuuuu.Doamne de cand nu ma mai suisem p asa ceva... a fost super tare.Bineinteles ca mi-am luat inima in dinti dupa multe rugaminti din partea prietenei mele care imi tot amintea ca in copilarie chiar reuseam sa merg pe role fara probleme prea mari.
Am prins un soare superb d toamna , temperaturi d 17 grade... perfect.Am facut deliciul unui paznic pentru ca radea cat il tineau plamanii cand ma vedea cum ma chinuiam sa stau in doua. Pana la urma a fost bine si chiar ajunsesem sa nu vreau sa i le mai dau inapoi prietenei mele.
Apoi plimbare ... nu la Germanos :)) ci pe faleza la cazino.O seara relaxanta inaintea furtunii unui spectacol care avea sa ma tina la munca pana la 1 noaptea. God damn .. i've had it!
Azi am sunat la o gramada d firme si mai mult m-am enervat... ba mai mult , la una tipa care mi-a raspuns mai avea si chef de glume de 2 lei. Imi doresc sa ies din mocirla asta in care m-am afundat aici si nu stiu cum pentru ca fievare actiune de-a mea nu face decat sa ma afunde parca si mai rau exact ca in cazul nisipurilor miscatoare.
Ciudat... mereu am fost un om destul de puternic, ce a fost fortat sa se descurce singur poate in situatii din cele mai limita, insa acum ma simt coplesita de amalgamul asta d probleme pe care le am pe cap.Am nevoie de un capat d unde sa apuc si sa incep sa desir ghemul...si, ca de fiecare data sunt constienta ca nu va fi nimeni in spatele meu sa ma ajute.Stiu ca imi voi gasi drumul tot singura, asa cum am facut-o mereu, insa e o chestiune de timp si eu deja nu mai am rabdare.
Ieri am facut insfarsit ceva util pentru mine...am fost la facultate si chiar am invatat cate ceva nou. Epurare intelectuala in doar cateva ore.Imi era dor...
Si mi-am amintit chiar cum e sa alergi dupa 40 si sa nu il prinzi in statie.Chiar si asa.... imi era dor...
Cred ca imi datorez mai mult...