miercuri, 22 iulie 2009

The good part of a bad life






Si uite ca a trecut si Liberty parade de anul asta.Nu mai fusesem niciodata si imi doream super mult sa ajung.Dupa o zi intreaga de munca ,ajung seara acasa franta de oboseala dar cu toate astea nu ma las,constienta fiind ca a doua zi la 6 jumate trebuie sa fiu in picioare.
Plecam la 12 noaptea din Constanta,alegem drumul spre Negru Voda ca cica ar fi mai rapid si ajungem acolo super repede.
In fata mi se deschidea o plaja invadata de o mare de oameni,o scena superba, lumini si lasere si un beat extraordinar care ma electriza.

Asemenea senzatie nu am mai trait niciodata...eram inconjurata de o multime de oameni care dansau fiecare cum si pe unde apuca,muzica aia parca ma hipnotiza si imi trimitea un fior prin tot corpul.Niciodata nu m-am simtit mai libera ca atunci.Eram fericita si cred ca pentru prima oara am realizat ca aceasta fericire poate veni chiar si din cele mai simple lucruri.Nu mi-a trebuit prea mult:o gasca mare de prieteni sonati si cu chef de distractie,o plaja inundata de oameni ,cerul cu stele si o muzica al carei beat ma elibera de toata energia negativa.
A fost o nebunie!Am ajuns acasa pe la 4 dimineata -si acum regret ca am stat asa putin ,dar a doua zi ,mai precis dupa 2 ore jumate de sleep,imi venea sa arunc telefonul de primul perete cand a inceput alarma sa sune.
Plec de acasa in mare graba,ajung la universitate unde ne astepta autocarul care ne ducea la Tulcea.Aveam un ghid vorbitor de engleza care sa le explice prietenilor nostrii de peste ocean minunatiile pe care le vor vedea in delta.Super tare omu' a reusit sa se transforme rapid in ''one man show''.Cam rar intalnim oameni de asemenea factura.In fine..sa revenim la oaia noastra.


Ajungem in Tulcea,unde ne astepta un vaporas ''1st class'' :P,cu care ne-am plimbat fizicul impunator pe canalele Dunarii.Ce pot sa zic...paradisul biodiversitatii se deschidea sub ochii nostrii ,scaldat de un soare arzator de luna iulie.
Dupa ore de plimbat asa si un pranz super yammy luat pe vapor,ajungem seara inapoi in Tulcea,super relaxati si cu retina maxim gudurata.Pe drum,alte explicatii mege interesante si funny ale ghidului ..ajungem in Constanta unde suntem iar intampinati de o ploaie sanatoasa de vara ca si data trecuta.Ce sa zic...s-o razbuna oare Constanta pe noi pt ca nu o mai preferam pt petrecerea timpului liber?