duminică, 21 februarie 2010

It's never 2 late...

Niciodata nu e prea tarziu sa spui "imi pare rau".
Niciodata nu e prea tarziu sa ii arati unei persoane adevaratele sentimente fara sa-ti fie frica de o reactie negativa.Oamenii sunt datori sa incerce, pentru ca numai facand asta poti sti daca actiunea ta va fi incununata de succes sau nu.
Niciodata nu e prea tarziu sa spui "te iubesc", chiar daca pana atunci ai simtit dar nu ai marturisit lucrul asta.
Never kiss and tell, they say. True.. but I say never feel and don't tell because it's equal to zero.
Sentimentele sunt facute pentru a fi exprimate si impartasite, nu pentru a fi inabusite sau mascate in cele mai false moduri cu putinta. Lucrurile care nu se spun se pierd,actiunile amanate isi pierd din importanta si uite asa se ajunge la un esec total. Eu astept, tu astepti, noi asteptam... ca celalalt sa faca un pas, sa intinda o mana, insa din prostie sau orgoliu nici unul nu o face, iar timpul e irosit in cel mai neinspirat mod cu putinta...Din pacate nimeni nu asteapta la nesfarsit si chiar si cel mai mare rabdator la un moment dat se satura.Ma vrei sau nu ma vrei? Daca nu, atunci pleaca.Daca da atunci vino langa mine si nu ma mai lasa singura niciodata.
Atitudine... cam despre asta e vorba. Viata nu are nevoie de oameni slabi si nehotarati.Noi nu avem nevoie de oameni de acest gen care se pierd pe drum si nu mai ajung niciodata la finish line. Candva am fost asa, insa viata m-a intarit si m-a facut sa ma tin de drum.Inca mai merg pe margine dar, incerc din rasputeri sa-mi pastrez directia. Destinatia? Imi doresc sa o schimb. Acum plec din spre nicaieri spre acolo, where ever that is :))